Сьогодні без активної роботи в Інтернеті претендувати на президентство нереально — експерт

Сьогодні без активної роботи в Інтернеті претендувати на президентство нереально — експерт

Сьогодні без активної роботи в Інтернеті претендувати на президентство нереально, переконаний експерт з цифрових комунікацій Максим Саваневський. В ефірі ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" він також повідомив, що під час цих президентських виборів в Інтернеті люди так чи інакше стикалися з масою негативних постів і реклами, пов’язаних з тими чи іншими кандидатами.

Ведуча:

Галина Бабій

"Інтернет відіграв дуже важливу роль у цих виборах. До того ж, телебачення теж створювало віртуальність на цих виборах. Інтернет був важливими чинником, який відігравав і буде далі відігравати важливу роль саме у роботі з прихильниками обох кандидатів, які будуть претендувати на президентство на цих виборах", — зауважив Максим Саваневський.

Експерт з цифрових комунікацій зауважив, що в Інтернеті люди так чи інакше стикалися з масою негативних постів і реклами, пов’язаних з тими чи іншими кандидатами.

"Переважно негативні кампанії будуються на негативі, на критиці опонентів, і в Інтернеті люди так чи інакше стикалися з масою негативних постів і реклами, пов’язаних з тими чи іншими кандидатами. Instagram та Facebook мають можливості для таргетування відповідно до цільової аудиторії", — сказав він.

Саваневський підсумував, що "сьогодні без активної роботи в Інтернеті претендувати на президентство практично нереально".

Як повідомляється, Центральна виборча комісія завершила підрахунок результатів виборів президента. У другому турі виборів,  який запланований на 21 квітня, візьмуть участь Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Прослухати повну версію.

Фото — pexels.com