ФК Ворскла може замінити Маріуполь у ТОП-6 команд української Прем’єр-ліги – спортивний коментатор

ФК Ворскла може замінити Маріуполь у ТОП-6 команд української Прем’єр-ліги – спортивний коментатор

Завершується перша частина чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. Підсумки в ефірі "РанокПРО" підводив спортивний коментатор Костянтин Дульцев.

Ведучий:

Костянтин Дульцев

Київське Динамо у заключному матчі у рамках першого етапу, тобто 22-го туру, вчора перемогло Олімпік 2:1. Перед цим Десна у боротьбі за місце у першій шістці поступилася на своєму полі футбольному клубу Львів 0:1. Маріуполь у Львові закінчив у нічию матч з Карпатами – 1:1. Днем раніше Шахтар у Запоріжжі переміг Зорю, а Чорноморець вдома поступився Олександрії 0:3.

Отже, Шахтар – 57 очок, Динамо – 50, Олександрія – 41, Зоря – 32. Також у першій шістці, яка продовжить боротьбу за нагороди і за зону єврокубків, перебувають Львів і Маріуполь, у яких по 30 балів. Потрапити до шістки ще може полтавська Ворскла, яка сьогодні у заключному матчі на виїзді зіграє проти клубу Арсенал-Київ, початок зустрічі о 17:00.

У полтавської команди нині 28 очок. Щоб потрапити до топ-6, їй сьогодні треба перемогти, тоді полтавський клуб зможе обійти Маріуполь.

У Десни, яка посідає 8 сходинку, 28 очок, у Карпат – 21, у Олімпіка – 20, у Чорноморця – 16, тоді як Арсенал-Київ має 11 очок.

Нагадаємо, у четвер, 14 березня, на стадіоні Олімпійський у Києві відбувся повторний матч 1/8 Ліги Європи Динамо–Челсі, де Динамо програло з рахунком 0:5.

Фото ФК Ворскла