Об’єднання Тарути і Тимошенко нічого не дасть жодному з цих кандидатів — політолог

Об’єднання Тарути і Тимошенко нічого не дасть жодному з цих кандидатів — політолог

Підтримка Сергієм Тарутою на президентських виборах Юлії Тимошенко не принесе великої користі жодному з цих кандидатів. Таку думку в ефірі Українського радіо в програмі "Україна.Сьогодення" висловила політолог Олеся Яхно.

"Наскільки мені відомо, Сергій Тарута збирався знятися на користь Юлії Тимошенко. У Сергія Тарути, наскільки я можу робити висновки, була і є мрія  стати прем’єр-міністром. Наскільки я розумію, Сергій Тарута розраховував, що у нього буде рейтинг 5-7% і він матиме реальний електоральний ресурс на півдні і сході, далі він зніметься на користь Тимошенко, при цьому обговорюючи те, що він може отримати після виборів. Але картина на сьогодні виглядає трошки по-іншому і зняття Тарути не додасть ні Таруті, ні Тимошенко, тому що у самого Тарути, як ми знаємо, менше 3% і в цьому сенсі електорального ресурсу як такого немає", — вважає Олеся Яхно.

Кандидат у президенти України, позафракційний народний депутат і лідер партії "Основа" Сергій Тарута заявив про підтримку Юлії Тимошенко. разом з тим, оскільки останній термін зняття кандидатів із виборів збіг 7 березня, прізвище Тарути все ж буде присутнє у бюлетені.

Слухати повну версію.