Учасниця гурту ЦеШо розповіла, чим дивуватиме колектив на столичному концерті

Учасниця гурту ЦеШо розповіла, чим дивуватиме колектив на столичному концерті

У столичному клубі 15 березня відбудеться концерт учасників Національного відбору на Євробачення-2019 гурт ЦеШо. В ефірі програми "ART-Панорама"  учасниця гурту ЦеШо Маруся Іонова розповіла про плани гурту, та розкрила деталі поставновки концерту-перфомансу.

Ведуча:

Наталія Тищенко

Вже вкотре проект ЦеШо  виступатиме у столичному клубі Атлас і збиратиме своїх прихильників, адже їх після Національного відбору Євробачення–2019 побільшало. Їхній виступ відбудеться 15 березня.

"Після Євробачення ми почали писати нову музику, ми хочемо випустити новий альбом і записатися на студії. Ми почали знову говорити про теми, які нас турбують, – розповіла учасниця колективу Маруся Іонова. – Ми тільки повернулися з Вінниці, там зіграли концерт та плануємо далі теж грати в різних містах України, після Києва, а ще поїдемо у Венецію. Потім ми поїдемо в Білорусь, до міста Могилева, і будемо грати там концерт. А потім виступимо або в Одесі, або в Дніпрі, ще не знаємо".

На концерті на глядачів чекає безперервний перфоманс з композицій проекту ЦеШо.

"Буде представлено 16 музичних композицій, в яких буде своя драматургія. Це буде ніби й концерт, а ніби й вистава, тому що ці пісні між собою поєднані за сенсами і подіями, які відбуваються на сцені, – поділилась Маруся Іонова. – На сцені буде п’ятеро акторів і п’ятеро ляльок, які будуть такі самі, як і актори, тобто це будуть ідентичні копії музикантів".

Концерт гурту, чи як вони самі себе називають, соціального рейв-бенду ЦеШо відбудеться 15 березня о 19:00 у столичному клубі Атлас.