Імовірною причиною вбивства Кисельова є його боргові зобов'язання — Антон Геращенко

Імовірною причиною вбивства Кисельова є його боргові зобов'язання — Антон Геращенко

Імовірною причиною вбивства Сергія Кисельова в Києві є його боргові зобов'язання. Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Під прицілом" повідомив Народний депутат Антон Геращенко
 
"На сьогоднішній день підтверджень того, що вбивство Кисельова пов'язане зі справою діамантових прокурорів, немає. Сам Кисельов вів напівкримінальний бізнес, пов'язаний з ювелірними цінностями:  золотом, діамантами і є підстави вважати, що це було через його боргові зобов'язання: або він був комусь винен, або йому були винні, тому і відбулося це вбивство. Я думаю, що цей злочин має всі шанси на розкриття. Воно має вигляд корисливого злочину і в таких випадках досить легко визначається коло тих осіб, яким була вигідна смерть Кисельова", — зазначив Антон Геращенко.
 
Як повідомлялося, у Дніпровському районі столиці невідомий убив чоловіка, вистріливши йому в голову. Повідомлення про стрілянину правоохоронці отримали об 11:45. Пізніше з'явилася інформація, що вбитий –ключовий свідок у справі "діамантових прокурорів" Сергій Кисельов. Однак, у ГПУ спростували інформацію про те, що він  був свідком або будь-яким іншим фігурантом у справі "діамантових прокурорів". Окрім того, деякі ЗМІ повідомили про те, що можливий вбивця був нібито одягнений у поліцейську форму.