Софія Федина: проект "А Я ЖИВИЙ" ─ це мій внесок в обороноздатність моєї держави

Софія Федина: проект "А Я ЖИВИЙ" ─ це мій внесок в обороноздатність моєї держави

Волонтерський проект "А Я ЖИВИЙ" ─ це мій внесок в обороноздатність моєї держави, переконана політолог-міжнародник, волонтер, співачка Софія Федина. В ефірі Українського радіо в програмі "Форпост" вона розповіла про свій диск, кошти з реалізації якого, підуть на потреби українських захисників.

Ведуча:

Ніна Жежера

"Цей волонтерський проект "А Я ЖИВИЙ" має назву першої пісні, які була присвячена бійцям АТО, і народилася вона ще в часи на Майдані, коли з’явилося перших четверо героїв. Тоді виникла ідея, що на майбутнє треба написати диск з піснями, які були б потрібні нашим захисникам, які б давали наснагу, силу, впевненість. З іншого боку, я розуміла, що треба людей розворушувати, що у нас у державі йде війна, і є абсолютно унікальні люди, які кожного дня бережуть наш спокій", ─ зазначила Софія Федина.

Співачка зауважила, що абсолютно усі кошти з реалізації цього диску йдуть на потреби бійців.

"У мене була ідея, що якщо мені вдасться записати цей диск, моя благодійна складова буде внеском для обороноздатності моєї держави. Абсолютно усі кошти з реалізації цього диску йдуть на потреби бійців на передовій та у госпіталях", ─ сказала вона.

Федина додала, що у цьому диску, окрім 11 пісень, є пряма мова українських захисників, які розповідають свою історію.

"Цей проект ─ це 5 років роботи. У цьому диску є 11 пісень, які я присвячую наших захисникам. Це пісні про них, а деякі пісні написані навіть у творчій співпраці з моїми підопічними-бійцями. У диску є пряма мова захисників з різних підрозділів військ. Це записана жива історія, їхні думки про те, чому вони пішли на фронт, чому вони захищають Україну і що вони роблять для того, аби перемога була за нами", ─ розповіла волонтер.  

Прослухати повну версію.

На фото ─ співачка Софія Федина, facebook.com