Анатолій Гнатюк про свою програму "Ой, смереко!..": це сольний концерт про життя

Анатолій Гнатюк про свою програму "Ой, смереко!..": це сольний концерт про життя

Народний артист України, кіноактор, телеведучий, співак та волонтер Анатолій Гнатюк 22 березня у Києві презентує свою концертну програму "Ой, смереко!.." у супроводі оркестру. В ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" він розповів про деталі концерту, зауваживши, що це сольний концерт про життя.

Ведуча:

Галина Бабій

"У мене була давня мрія — заспівати з живим оркестром, з живим колективом на сцені. І коли я розказав про цю свою мрію художньому керівнику Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби  України Геннадію Синєоку, він сказав, що це можливо. Ми репетирували і зробили мою сольну програму", — зазначив Анатолій Гнатюк.

Гнатюк розповів, що з цією сольною програмою він вже побував у різних містах України.

"До речі, прем’єра відбулась у військовому госпіталі майже два роки тому. Ми побували у різних містах України з цієї сольною програмою, де мені акомпанує Естрадно-симфонічний оркестр ансамблю і неперевершений балет", — сказав він.

Народний артист України визначив цей концерт як сольний концерт про життя.

"Це сольний концерт про життя: пісні про любов, про розлуку, про батьків, про Батьківщину. У ньому є багато гумору та танців. Я буду в образі Остапа Бендера, цигана, у різних своїх ролях", — повідомив Гнатюк.

Анатолій Гнатюк зауважив, що він покликаний дарувати людям позитив.

"Є головне, є глядач, який чекає на зустріч з тобою. І це дає сили, дає емоцію. Моя професія — актор, я покликаний дарувати людям позитив, оптимізм. І це все вже на підсвідомості. Сумне я залишаю вдома, з цим справлятися мені допомагає моя родина", — розповів артист.

Прослухати повну версію.

На фото — народний артист України Анатолій Гнатюк