Співак RORO презентував нову пісню

Співак RORO презентував нову пісню

Вінницький співак RORO (Роман Корітчук) в ефірі "ДеньПРО" презентував нову пісню "Шанель шанс" і розповів про плани на найближче майбутнє.

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

RORO пояснив, що в його пісні парфуми "Шанель" слугують алегорією дівчини, якій він зізнається в коханні, і яка користується цими парфумами.

"Однозначно, пісня була написана на основі власного досвіду, оскільки коли не переживав певних емоцій, їх важко описати, вигадуючи якісь слова. Сама назва "Шанель шанс" подарувала мені асоціацію, ніби це шанс, надія на відчуття чогось нового", – поділився виконавець.

Пісня була написана Романом у співавторстві з Микитою Щуром. RORO розповів, що співпрацює з ним від початку проекту.

"Колись давно я ходив до нього займатися вокалом, а він тоді тільки починав писати електронну музику. І я думаю, що в майбутньому ми теж будемо з ним працювати над спільним звучанням, – розповів він. – Є плани випустити україномовний альбом, але я боюсь говорити, коли він буде. Ми з Микитою зараз плідно над цим працюємо, готуємо матеріал. Ми не хочемо ставити собі строки, щоб не обмежувати свої ресурси. Бо ми випускаємо пісню тоді, коли вона нас обох задовольняє".

Також співак пояснив походження свого творчого псевдоніму.

"Перша частина RO – це Роман, а друга RO – це романтичний, бо я дуже мрійливий хлопець", – поділився виконавець.

Нагадаємо, завтра у Театрі на Подолі відбудеться прем’єра рок-мюзиклу, присвяченого подіям Революції Гідності.