У Центрі мистецтв "Новий український театр" відбудеться благодійна вистава про життя Едіт Піаф

У Центрі мистецтв "Новий український театр" відбудеться благодійна вистава про життя  Едіт Піаф

У Києві , 20 лютого, у центрі мистецтв "Новий український театр" відбудеться благодійна вистава "Любовь. Наркотики. Шансон", яка присвячена життю і коханню відомої французької співачки Едіт Піаф. Таким чином, Новий український театр збирає кошти на лікування юного актора Антоніо Марджинеди, у якого діагностували онко-захворювання. Про це в ефірі UA:Радіо Культура в рубриці "Авансцена" розповів художній керівник Центру мистецтв "Новий український театр", автор і постановник Віталій Кіно.

Ведучий:

Сергій Труфанов

Вистава "Любовь. Наркотики. Шансон" про Едії Піаф та її життя, а благодійною вона є, тому що має на меті допомогти юному акторові Антоніо Марджинеди.

"Півроку тому в нашу театрально родину прийшла біда. Ми дізналися про страшне онкологічне захворювання нашого актора Антоніо. Ці півроку ми прокидаємося та засинаємо з думкою про те, як можемо йому допомогти та врятувати", — сказав Кіно.

За словами Віталія Кіно, ця вистава, яка відбудеться 20 лютого, є не першою благодійною виставою.

"За цей час ми зіграли кілька вистав і нам вдалося назбирати кошти на первинне лікування. Зараз Антоніо проходить хіміотерапію, 5 курсів вже пройдено. Залишився один, після якого має бути рішення про операцію. Його хвороба досить рідкісна, тому операція може бути дуже коштовною", — поділився Кіно.

Віталій Кіно зауважив, що ця вистава є певною паралеллю із ситацією Антоніо, адже Едіт Піаф хоч і мала в житті багато прекрасного, але воно було наповненим трагедіями, співачка боролася з хворобами, які її переслідували.

"Ми робимо цю виставу за ініціативи акторів. Всі кошти від сьогоднішнього показу будуть перераховані на блогодійний рахунок матері Антоніо, яка опікується його лікуванням", — розповів Кіно.

Нагадаємо, що виставу "Любовь. Наркотики. Шансон" можна буде побачити сьогодні, 20 лютого в Центрі мистецтв "Новий український театр".

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото — ФБ сторінка заходу