Учасник Нацвідбору Євробачення Ivan NAVI: "Я не люблю сидіти на одному місці"

Учасник Нацвідбору Євробачення Ivan NAVI: "Я не люблю сидіти на одному місці"

Другий півфінал Національного відбору на Євробачення відбудеться вже сьогодні, і відкриватиме його Ivan NAVI з піснею All for the love. В ефірі "ДеньПРО" Ivan NAVI розповів, чому ця пісня для нього така важлива та як він ставиться до конкуренції на конкурсі.

Ведучі:

Марія Сизон, Анна Данько

Марія Сизон: – Чому так довго збирався на Євробачення?

Насправді мої шанувальники вже давно хотіли мене почути на Євробаченні. Як я завжди говорю, не було пісні. Тому що пісня – це найголовніше. Мені казали, що має бути шоу, історія. Я трошки не погоджуюся. Я вважаю, що має бути виграшна пісня, ти її маєш пережити, ти її маєш відчути. Саме цю пісню, "All for the love", до якої я написав музику, я відчув. Я в неї вірю, і я готовий. Я вважаю, що це пісня-переможниця, і в мене є всі шанси.

Ця пісня для мене особлива тим, що це, в принципі, перша пісня, яку я написав.

Той день, коли я її записував, – це був дуже сонячний і світлий день, у мене був особливий настрій. Я не планував нікуди йти, це все вийшло спонтанно. Потім з’явилося аранжування, текст, який написала моя хороша подруга Нана Ковальова. І воно якось все вийшло невимушено. Я не готувався до цього.

Це мій перший трек, моя перша дитина, і я завжди її буду любити.

Анна Данько: – Ця пісня – про твої особисті почуття, твоє кохання?

– Не кохання. Тут ідеться саме про любов. Кохання – це почуття до конкретної особи. Тут – про любов до всіх, любов до того, що тебе оточує.

Ivan NAVI: "Людина, яка поїде представляти Україну на Євробаченні, ще не знає, що її чекає"

МС: – Мабуть, в тебе зараз усі думки тільки про Євробачення?

– Паралельно ще й мій міні-альбом, який я допрацьовую. Насправді, це дуже складно, тому що моя студія розташована у Львові, а я готуюся до Євробачення в Києві. Відповідно, всі хореографи, режисери та бек-вокалісти мої – тут. Складно розриватися.

Але я маю хороших друзів у Києві, які також мають студії, і ми якось дистанційно це все записуємо та надсилаємо.

МС: – А альбом буде англомовний?

– Так. Ідея виникла давно. А Євробачення – це хороша можливість, щоб почули мої англомовні пісні не тільки українці, а й люди за межами України. Це така гарна платформа – чому б і ні?

Я не люблю сидіти на одному місці. Я колись казав, що якщо тебе знають  у Львові – тільки у Львові тебе й будуть знати. Завжди треба прагнути до чогось більшого. Столиця – це завжди столиця, і вона дає набагато більше шансів. Тому на всі кастинги, на всі шоу я їздив сюди, до Києва.

Однозначно, треба пробувати себе і за межами України. Не можна зациклюватися тільки на Україні.

Ivan NAVI: "All for the love – це мій перший трек, моя перша дитина, і я завжди її буду любити"

АД: – Чи дорого брати участь у Національному відборі на Євробачення?

– Все залежить від самого номера. Він може бути як не дуже дорогий, так і шалено дорогий. Хто на скільки спроможний. Можна зробити смачно, стильно і недорого, а можна зробити помпезно, з пір’ям, стразами та дуже дорого.

У мене буде смачно, стримано, без пір’я і без стразів.

МС: – Як думаєш, твоя відомість на відборі тобі допоможе чи навпаки, зіграє проти тебе?

– Я думаю, що в конкурсі всі рівні. Крутий ти артист чи не крутий артист, усе залежить від емоційного стану, і дуже важливе роль відіграватиме живе виконання.

Однозначно, що підтримка фанів – це один з головних факторів, але ж голосувати будуть не тільки фани. Відповідно, якщо ти себе покажеш не дуже добре, відповідно, за тебе не будуть голосувати. Потрібно бути собою і непотрібно грати – це однозначно.

Ivan NAVI: "Я поважаю кожного з учасників Нацвідбору, тому що вони вже зробили крок. І їм треба віддати належне"

АД: – Які думки стосовно твоїх конкурентів на Нацвідборі?

– Я страшенно не люблю слово "конкуренція". Я страшенно поважаю кожного з учасників, тому що вони вже зробили крок. І їм треба віддати належне. Тому що вони сиділи, вони працювали. Я знаю, як це складно.

Емоції, які там, на сцені – це не передати. І людина, яка поїде представляти Україну, ще не знає, що її чекає.

Сьогодні ввечері Ivan NAVI виступить у другому півфіналі Національного відбору на Євробачення–2019 з піснею "All for the love".

 

Сьогодні, 16 лютого у прямому ефірі на телеканалах UA:Перший та СТБ відбудеться другий півфіналу Національного відбору на Євробачення–2019.

Учасники виступатимуть у такому порядку:

1. Ivan NAVI

2. ANNA MARIA

3. KAZKA

4. KiRA MAZUR

5. LAUD

6. KHAYAT

7. Braii

8. Freedom Jazz