Євробачення-2019: нова українська музика все ж перемагає

Євробачення-2019: нова українська музика все ж перемагає

Нова українська музика все ж перемагає, переконаний креативний продюсер Денис Путінцев. В ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку" він прокоментував перший етап Національного відбору Євробачення-2019.

Ведучий:

Дмитро Хоркін

"Перший півфінал, особисто для мене, пройшов під гаслом, що всі трохи стомилися. Всі стомилися, можливо, від того, що довго готувалися чи довго гастролювали. Втомилися всі: і Данилко, і Джамала, і Філатов, і навіть Притула", — зазначив Денис Путінцев.

Креативний продюсер зауважив, що голосування глядачів свідчить, що нова українська музика все ж перемагає.

"Після першого півфіналу, я можу сказати, що, не зважаючи на те, що це транслюється на центральних телеканалах, аудиторія яких, м’яко кажучи, не така молодіжна, як, можливо, їм того хотілося, але судячи з того, як голосували телеглядачі нова українська музика все ж перемагає. І це добре", — сказав він.

Путінцев прокоментував, що стосовно енергетичного наповнення, то всі трохи недотягнули.

"Але стосовно енергетичного наповнення цієї історії мені здається, що всі трохи недотягнули, навіть MARUV, на яку були сподівання, що вона зараз всіх розірве, але вона трохи не дала того драйву. Хоча, можливо, це все в телевізійному ефірі просто нівелюється. Але є ми розуміємо, що люди будуть дивитись телевізор. А не сидіти у залі", — зазначив він.

 

Креативний продюсер додав, що люди голосують за музику та персону, а не за її політичні вподобання.

"Крім того, як по показує голосування, люди голосують за музику та персону, а не за її політичні вподобання або за її гастролі у Російській Федерації. Це не моя особиста позиція, це лише факт", — сказав Путінцев.

 

9 лютого пройшов перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2019.

За результатами відбору була визначена перша трійка фіналістів. У фінал пройшли MARUV, Brunettes Shoot Blondes та YUKO.

Зазначимо, прямий ефір другого півфіналу Національного відбору-2019 відбудеться 16 лютого одночасно на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та СТБ. Фінал Національного відбору Євробачення-2019 відбудеться 23 лютого.

Прослухати повну версію.