У Бердянську через обвал колектора відключили водопостачання в 5 районах

У Бердянську через обвал колектора відключили водопостачання в 5 районах

У Бердянську 5 районів  відключено від водопостачання через аварію на магістральному каналізаційному колекторі.

Про це Суспільному розповіла речниця Бердянської міськради Ірина Єгорова.

"Подавати воду припинили увечері 3 лютого, причиною став обвал каналізаційного колектора внаслідок витоку стоків біля місця аварії. Перекритий був частково і рух Західним проспектом. Наразі автотранспорт рухається по одній полосі проспекту. За попередніми розрахунками на капітальний ремонт на всій ділянці колектору необхідно понад двадцять мільйонів гривень", — сказала Єгорова.

За словами речниці міськради, добре, що міська лікарня залишилася водою. Без вихідних тривають роботи на першій ділянці, де був обвал каналізації — готуються до прокладання нової пластикової комунікації.

Як повідомляється на сайті Бердянської міськради, в мікрорайони, де поки відсутнє водопостачання, розпочався розвіз води для технічних потреб населення технікою ДСНС, підприємств "Бердянський Райагропромпостач", заводів АЗМОЛ, "Бердянські жниварки", компанії "Аскет Шиппінг".

Нагадаємо, перша аварія на бердянському колекторі сталася 27 січня. У результаті став неможливий рух стоків з більшої частини Бердянська. Аби запобігти витіканню нечистот з каналізації, терміново були зупинені насосні станції. Воду почали подавати через 5 днів.

Фото: http://www.pro.berdyansk.biz/