Бойовики обстріляли дитячий садок і житловий будинок у Чермалику

Бойовики обстріляли дитячий садок і житловий будинок у Чермалику

Бойовики, яких підтримує Росія, обстріляли дитячий садок та житловий будинок у селищі Чермалик Волноваського району Донецької області.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"22 січня 2019 року голова сільської ради селища Чермалик повідомив, що близько двох годин ночі, з боку тимчасово окупованої території з позицій збройних формувань Російської Федерації здійснено обстріл їхнього селища. Прибувши на місце обстрілу, спостережна група української сторони СЦКК з'ясувала, що вночі найманці збройних формувань Російської Федерації з напрямку Набережне здійснили обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик, Волноваського району, Донецької області", — йдеться у повідомленні.

У ході проведення фотофіксації були зазначені пошкодження будівлі функціонуючого дитячого садка "Сонечко". Зокрема, завідуюча дитячим закладом виявила кульовий отвір у віконній рамі та внутрішній стіні ігрової кімнати. Спостерігачі СЦКК з'ясували, що пошкодження були завдані кулею калібру 7,62 мм, яку знайшли на підлозі кімнати.

Крім того, у сусідньому житловому будинку було зафіксовано пошкодження віконного скла, рами вікна та підвіконня, які виникли в результаті влучення кулі калібру 7,62 мм.

Під час обстрілів окупантів дитячого садка та житлових будинків ніхто не постраждав, додають у прес-центрі.

За даними ООН, у 2018 році на Донбасі загинуло 55 цивільних осіб, 224 отримали поранення.

Фото прес-центру ООС