Зеленський не звик до реалій української політики — Сазонов

Зеленський не звик до реалій української політики — Сазонов

Претендент на посаду президента України Володимир Зеленський не звик до реалій української політики. Таку думку в ефірі українського радіо в програмі "Сьогодні.Зранку" висловив політтехнолог Кирило Сазонов.
 
"Володимир Зеленський не звик до реалій української політики, він абсолютно даремно туди пішов і ми ризикуємо втратити хорошого артиста, хорошого автора і не отримати в результаті хорошого політика. Українська політика — це жесть, це боротьба, це дуже жорсткий шлях. У тебе будуть копатися у всіх твоїх справах і витягувати на світ божий те, що ти навіть сам не пам'ятаєш. Він з цим зіткнувся і це тільки початок, далі буде гірше, мені його щиро шкода", — вважає політтехнолог.   
 
Нагадаємо, в новорічну ніч-2019 шоумен Володимир Зеленський оголосив, що висуває свою кандидатуру на виборах президента України.
 
17 січня журналісти програми "Схеми" опублікували розслідування, згідно з яким у Володимира Зеленського нібито досі існує кінобізнес на території Росії, хоча він запевняв, що закрив його ще у 2014 році. 
 
Слухати повну версію.