У Запоріжжі Різдво святкуватимуть “по-козацькому” — журналіст

У Запоріжжі Різдво святкуватимуть “по-козацькому” — журналіст

У Запоріжжі Різдво святкуватиметься “по-козацькому”Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Ранковий формат" розповів запорізький журналіст Андрій Вавілов.

"Різдво в Запоріжжі буде козацьким, біля головної ялинки відбудеться святкування козацького Різдва. Це щорічна традиція. Вихованці школи козацького бойового мистецтва “Спас” показуватимуть свої вміння, будуть показові виступи. Як завжди цей захід збирає дуже велику кількість дітей, бо в Запоріжжі багато дітей в різних районах міста займаються козацьким бойовим мистецтвом", — зазначив Андрій Вавілов.

Він також розповів, що у Запоріжжі є добра традиція вітати на день святого Миколая дітей з обмеженими фізичними можливостями.

"Цього разу 70 помічників святого Миколая зібралися біля міської ради, щоб потім роз’їхатися по різних районах міста та привітати зі святами діточок, які за станом здоров’я не можуть вийти з дому та відвідати міське святкування Нового року", — повідомив Андрій Вавілов.

За його словами, акція триває дуже довго і кожного разу вона є дуже приємним подарунком для дітей з особливими потребами.

Слухати повну версію.