Креативні продюсерки UA:Культура розповіли, які програми Суспільне готує на новорічні свята

Креативні продюсерки UA:Культура розповіли, які програми Суспільне готує на новорічні свята

Креативні продюсерки  UA:Культура Ілона Андрєєва та Алла Кошляк розповіли, які програми Суспільне готує на новорічні свята. Детальніше в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень".

"Вже записались і монтуються новорічні концерти, пишуться підсумкові інтерв’ю з людьми з різних галузей. Окрім того, пишуться і монтуються спецпроекти наших постійних рубрик з ранкового шоу", — зазначила Алла Кошляк.  

Ілона Андрєєва повідомила, що готуються новорічні програми культурної лінійки.

"Ми не можемо сказати за все Суспільне, а лише за UA:Культура. Телеканал  UA:Культура підготував насправді насичену програму: це наші нові програми, а  також найкращі спецпроекти, над якими ми працювали впродовж 2018 року. Наприклад, це і Міжнародний день джазу, тобто у глядачів буде можливість побачити виступи того дня. Ми готуємо програму про театр з критиком Олегом Вергелісом, про літературу з Ростиславом, де нам порадять, які книги варто почитати під час новорічних свят, це музична програма з Любою Морозовою та Юрієм Макаровим про колядки, щедрівки та новорічну музику. Також буде прем’єра "Час поезії" з Василем Герасим’юком", — зауважила  Андрєєва.

Прослухати повну версію розмови. 

На фото: креативні продюсерки  UA:Культура Алла Кошляк та Ілона Андрєєва