Український Барт Сімпсон створює акторські курси та планує випустити свою платівку

Український Барт Сімпсон створює акторські курси та планує випустити свою платівку

Мультсеріалу "Сімпсони" виповнилося 19 років. 17 грудня 1989 року на телеканалі FOX стартувало легендарне американське мультиплікаційне шоу, що стало найтривалішим мультсеріалом усіх часів. Акторка Ганна Левченко, що озвучує Барта Сімпсона та багатьох інших персонажів мультфільму, в ефірі "ДеньПРО" розповіла про роботу над мультсеріалом та анонсувала власні акторські курси.

Ведучі:

Марія Сизон, Роман Рудський

Ганна Левченко. Фото: facebook.com

Ганна Левченко розповіла, що озвучила практично всіх жіночих і дитячих персонажів, які з'являлися у серіалі за 19 років його існування.

"Я озвучую усі жіночі, дитячі, крокозябрячі ролі, крім Мардж, Ліси і Мілгауса.  Я дуже люблю, звичайно, Барта, і ще Нельсона, який його постійно б’є", – поділилася акторка.

Озвучування мультфільму ­– це не тільки ретельно підібраний тембр голосу, який відповідатиме озвучуваному персонажу, зауважила Ганна Левченко. Важливе також змістове наповнення, особливо для такого сатирично-пародійного продукту як "Сімпсони".

"Ми спочатку дуже багато смішних місць мультфільму адаптували до українських реалій. Співали українські пісні замість американських, Поплавського згадували і все що завгодно. Але потім нам це заборонили, сказали, що це американські жарти", – пояснила акторка.

Левченко додала, що озвучування – це дуже копітка і важка робота, яка потребує роботи над собою, професіоналізму і широкого акторського  голосового діапазону.

"Це розвивається. До речі, я навчаю техніці мовлення, основам дубляжу, акторській майстерності. Думаю, я з нового року буду набирати свій невеличкий авторський курс, де будуть навчатися люди незалежно від віку, – анонсувала акторка. – Бо багато людей мріють звучати (в ефірі – ред.) чи бути акторами кіно. Але життя склалося так, що дітей народжували, то вчилися в іншому місці для батьків… А я хочу, щоби люди опанували свою мрію і знімалися в кіно".

Сама акторка розповіла, що колись не змогла втілити одну із своїх мрій у життя.

"Мене не взяли, щоб я читала на Українському радіо. Я дуже хотіла бути ведучою", – поділилась Ганна Левченко.

Також Ганна Левченко планує випустити платівку з піснями у виконанні Барта Сімпсона.

"Я дуже хочу заспівати щось голосом Барта Сімпсона і зробити такий диск, але це поки що в планах", – розказала вона.

Мульсеріал "Сімпсони" — культовий американський анімаційний серіал, створений Меттом Грейнінгом в 1989 році для компанії Fox. Це сатирична пародія на стиль життя середнього класу США, втілена в сім'ї Сімпсонів, що проживають у вигаданому містечку Спрингфілді. Мультсеріал висміює численні аспекти життя людей, американську культуру, суспільство та американське телебачення.

Успіх мультсеріалу дав поштовх розвитку анімаційних шоу в середині 1990-х та призвів до появи таких відомих серіалів як "Південний Парк", "Гріфіни", "Футурама" та інших.