В Україні знеструмлено 170 населених пунктів у шести областях — ДСНС

В Україні знеструмлено 170 населених пунктів у шести областях — ДСНС

Через снігопади в Україні знеструмлено 170 населених пунктів.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що через снігопади і сильні пориви вітру знеструмлено 170 населених пунктів у шести областях. Зокрема, в Чернігівській — 85, Київській — 40, Сумській — 30, Херсонській — 9, Кіровоградській — 4 і Миколаївській — 2.

"До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго. Рух транспорту на автодорогах забезпечено. Для забезпечення проїзду на дорогах від "Укравтодору" залучено 1742 людей та 1169 одиниць техніки", — додали в ДСНС.

Додамо, що за інформацією головного управління ДСНС України у м.Києві, з 6 ранку обмежено в’їзд вантажівок до Києва до окремого розпорядження, тому у місцях можливого скупчення вантажівок встановлено 5 мобільних пунктів обігріву (Брест-Литовське шосе, Бориспольське шосе, Броварський проспект, Гостомильське та Одеське шосе).

Нагадаємо, раніше синоптики попередили про ускладнення погодних умов на Київщині.

За даними Укргідрометцентру, 13 грудня продовжиться  ускладнення погодних умов в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття. Сьогодні вдень на більшій частині території України невеликий сніг, температура від 4 морозу до 1 тепла, в Карпатах — 5-10 морозу, на дорогах країни місцями ожеледиця.