Гурт Motanka про концерт в Київському планетарії: під етніку глядачі поринуть в космічну атмосферу

 Гурт Motanka про концерт в Київському планетарії: під етніку глядачі поринуть в космічну атмосферу

У Київському планетарії відбудеться поєднання повнокупольного шоу та етнічної музики гурту Motanka. Про майбутній концерт та таке поєднання містичної етнічної музики з шоу Київського планетарію, що зробить "занурення" в космос реальним, в програмі "Культура.Live" розказали  учасники гурту Motanka.

Ведучі:

Людмила Ляхевич, Артур Бобрик

Музиканти гурту Motanka анонсували майбутній концерт у планетарії.

"Скоро, а саме 16 грудня, у нас буде концерт у Київському планетарії. Цей вечір буде особливим, адже ми презентуємо наші нові пісні, гратимемо акустичну програму, яка поєднуватиметься з купольним шоу. Цю програму ми спеціально створювали для виступу в планетарії, в якому є купол, на ньому будуть літати планети, тож глядачі поринуть в космічну атмосферу", — говорили  учасники гурту.

За словами учасників гурту Motanka, вони вже оголосили про підписання контракту з австрійським лейблом Napalm Records.

"Це неймовірні можливості для нас представляти Україну у всьому світі і зробити реліз альбому більше ніж в 40 країнах. Крім того, дистриб'юторами цього бренду є такі великі компанії як Universal Music та Sony Music. Завдяки цьому контракту ми будеме презентавати альбом і на цих платформах також", — повідомили учасники гурту. 

Музиканти зазначили, що приналежність до такого відомого лейблу є можливістю зробити реліз альбому офіційно в безлічі країн.

"Для нас є дуже важливо представляти власну країну. Підписання цього контракту є поштовхом у розвитку гурту, можливістю виступати на фестивалях закордоном. Це полегшує співпрацю з організаторами фестивалів та концертів", — додали учасники гурту.

Також колектив гурту Motanka розповів, що на їхню творчість вплинула давня історія України та її музичні мотиви. 

Нагадаємо, що 16 грудня о 19.30 в Київському планетарії відбудеться унікальна подія, на якій буде поєднання містичної етнічної музики та повнокупольного шоу, що зробить "занурення" в космос та створить ефект присутності.

Прослухати детальніше можете за посиланням

Фото взяте з ФБ сторінки заходу