Фестиваль "Перлина країни" цього року відбудеться у Києві

Фестиваль "Перлина країни" цього року відбудеться у Києві

У Києві 3 грудня відбудеться національний фестиваль "Перлина країни". Про реалізацію молодіжної політики та підтримку творчої молоді в програмі "Культура.Live" розповів директором Національного фестивалю "Перлина Країни" та модельної школи "Рімо" Олександр Працков.

Ведучі:

Андрій Любіч, Людмила Ляхевич

"Фестиваль започатковано 8 років тому. Спочатку, нашою ідеєю було проводити його на березі моря, щоб діти змогли ще й відпочити. Потім було запропоновано показати наших талановитих дітей Європі, й ми поїхали до Польщі, а згодом до Болгарії. Останні два роки фестиваль проходив у Туреччині, куди їхали наші маленькі й талановиті дизайнери, вокалісти та хореографи", — розповір Олександр Працков.

За словами директора фестивалю, він працює в одному напрямку разом із школою моделей, найвідомішою випускницею якої є українська топ-модель Аліна Байкова.

Також Працков наголосив, що в сучасній модельній школі дітей вчать ще й акторської майстерності, сценічної мови, проходять курси тележурналістики та блогінгу. 

"Темою цьогорічного фестивалю є підготовка номерів до Дня Збройних Сил України. Учасники будуть готували малюнки, які передамо військовим, будуть співати патріотичні пісні та загалом робити патріотичні номери. Наприклад, в нас є дизайнер, якому 7 років, і який буде представляти свою колекцію в стилі мілітарі", — зазначив Працков.

Директор фестивалю розповів, що на гала-шоу виступлять переможці всіх номінацій та кожної вікової групи. Загалом, буде по 3 переможця в кожній категорій. До складу журі увійдуть українська оперна співачка Олена Гребенюк, хореограф Сергій Костецький, дизайнерка Голда Віноградська та інші відомі люди.

Нагадаємо, що гала-шоу Національного фестивалю "Перлина країни" відбудеться 3 грудня о 16.00 в Будинку офіцерів Збройних Сил України.

Фото взяте з ФБ Національний фестиваль "Перлина країни"

Прослухати детальніше можете за посиланням