Представники регіональних філій привітали Українське радіо з Днем народження

Представники регіональних філій привітали Українське радіо з Днем народження

Українське радіо відзначає своє 94-річчя 16 листопада, в  День працівників телебачення і радіомовлення. В ефірі радіо "Культура", на  телефонному зв'язку, представники регіональних філії привітали Українське радіо з Днем народження.

Від Херсонської регіональної філії, з Днем Українського радіо привітала слухачів ведуча, редакторка та журналістка Маргарита Лазник.

"Вітаємо Українське радіо з Днем народження! Сьогодні в нас планується багато цікавих ефірів та гостей. Радійні ведучі поміняються місцями з телевізійними. Так, ми розкриємо професійні секрети та розповімо, як працюємо. За останній час, у нас з'явилося два нових проекти: "Дебати на вимоги", де ми залучаємо активістів, щоб вони під час дебатів вирішували нагальні питання, та "Виборчий округ", де ми розповідаємо про діючих депутатів та що вони зробили для виборців".

Від Харківської філії, яка є найдавнішою і з неї розпочалося радіомовлення України, вітає зі святом журналістка і ведуча Тетяна Кривоніс.

"Ми вважаємо, що відзначати професійне свято потрібно у робочій атмосфері. Готувати святкові ефіри ми почали завчасно. Сьогодні, слухачі почують включення з Америки, в студію прийдуть диктори, які працювали раніше на радіо.Також, зранку у нас вийшла жартівлива програма про те, як саме ми працюємо. В нашій філії також розпочато проект "Дебати на вимогу", "Мистецькі вівторки" та багато інших".

Чернівецька філія теж приєдналася до привітань.

"З Днем народження, Українське радіо! Сьогодні в наших ефірах радійні ведучі також поміняються місцями з телевізійними. Це буде чудовий шанс обмінятися досвідом. В нас також стартує проект "Дебати на вимогу". Ще ми зробили проект, де начитували буковинські казки в ефірі радіо".

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться святкування Дня народження Українського радіоО 19.20 запрошуємо долучитись до святкового концерту, який буде транслюватися в прямому ефірі з Будинку Звукозапису Українського Радіо.

Прослухати детальніше можете за посиланням