Європейські політики ставляться до Путіна так само недалекоглядно, як і до Гітлера — Бесараб

Європейські політики ставляться до Путіна так само недалекоглядно, як і до Гітлера — Бесараб

Ставлення європейських політиків до президента Росії Владіміра Путіна нагадує відношення їх попередників до Гітлера, який спочатку загравав з Європою, але в кінці кінців розв'язав проти неї війну. Таку думку в ефірі Українського радіо в програмі Сьогодні. Зранку висловив політичний аналітик Михайло Бесараб.
 
“Те, що європейські політики стискають руку Путіну, запрошують його на заходи і часом ми чуємо заяви про те, що вони зацікавлені відновити стосунки з Росією, нагадує ставлення короткозорих, недалекоглядних політиків до Гітлера”, — вважає Михайло Бесараб.
 
За його словами, Путін вже розв'язав гібридну війну проти Європи, однак європейський істеблішмент продовжує запрошувати російського президента на багатосторонні зустрічі для переговорів. 
 
“Західні політики не винесли жодних висновків з Пешої і Другої світової війни. Насправді Друга світова випливає з першої і це є нерозривним процесом короткозорості і цинічності європейських політиків у першій половині ХХ століття, яка принесла в жертву десятки мільйонів людських життів. Сьогодні західні політики толерують новітнього диктатора, який розв'язав проти них війну”, — підкреслив Бесараб.
 
Нагадаємо, 11 листопада У Парижі близько 70 світових лідерів відзначили соту річницю закінчення Першої світової війни. В їх числі був і президент Росії Владімір Путін.
 
Слухати програму повністю.
 
Путін, Меркель і Трамп під час заходів на честь 100-ї річниці завершення Першої світової війни