PANCHYSHYN візьме участь у відборі на Євробачення-2019

PANCHYSHYN візьме участь у відборі на Євробачення-2019

Лідер гурту PANCHYSHYN Остап Панчишин планує взяти участь у відборі пісенного конкурсу "Євробачення" і вже готує пісню. Про це він повідомив в ефірі Ранок Про.

Розповідаючи про свій новий альбом, який має вийти наступного року, музикант зауважив, що його презентація відкладається через підготовку до міжнародного пісенного конкурсу.

"Насправді я зараз готую декілька треків для Євробачення. Я хочу податися на Євробачення, тому я зараз усі сили кинув на ці треки, щоб мати можливість вибрати кращий. Тому я зараз альбом трошки привідклав", – поділився Остап Панчишин.

Так, вокаліст активно готується до Євробачення, хоча раніше він кілька разів відмовлявся від участі в телешоу "Голос країни". Він пояснює: це пов’язано з правилами цих конкурсів.

"Я принципово не співаю чужих пісень. Я співаю тільки свою музику і мені нецікаво переспівувати когось. Можливо, колись я зроблю якийсь кавер. Але постійно співати чужі пісні… Я десять років працював в кавер-команді, знаєте, мені достатньо. Тому хочеться співати свої пісні. А на Євробачення ти готуєш абсолютно тільки свою композицію", – наголосив Панчишин.

Детальніше:  PANCHYSHYN: "Я працюю як фрілансер"

Нагадаємо, Остап Панчишин – український музикант і композитор, лідер гурту PANCHYSHYN. Раніше виступав з гуртом Патриція.

 

Матеріал підготувала Анастасія Руссу