Анастасія Приходько вимагає понад півмільйона гривень за використання її образу в рекламі (аудіо)

Анастасія Приходько вимагає понад півмільйона гривень за використання її образу в рекламі (аудіо)

Розгляд позову співачки Анастасії Приходько до компанії, що зняла її у пропрезидентському відеоролику, розпочнеться по суті 13 вересня.

Це рішення ухвалив сьогодні Печерський райсуд Києва на своєму підготовчому засіданні. Анастасія Приходько та її адвокат клопотали про виклик до суду свідків, які долучилися до створення цього відеоролика. Зокрема, представника Адміністрації президента Володимира Горковенка та міністра культури Євгена Нищука. Анастасія Приходько каже, що її запросили зніматися у соціальному ролику, а зняли політичну рекламу.

Прослухати

Сторона відповідача на засідання суду не з'явилася. Анастасія Приходько позивається до фірми 'Медіа про ком'юнікейшенс', яка готувала цей відеоролик. Представник компанії, який не захотів назватися, у текстовому коментарі Суспільному повідомив, що свою офіційну позицію компанія подала у суд письмово. І, цитую, 'До вирішення судом справи ТОВ 'Медіа про ком”юнікешнс' утримається від коментарів'. Кінець цитати. Нагадаю, у відеоролику, що з'явився на телеекранах у лютому, кілька людей, зокрема, публічних, говорять про досягнення України за останні роки, і є фраза: 'Йдемо вперед. Петро Порошенко'. Тепер Анастасія Приходько вимагає понад півмільйона гривень компенсації за використання її образу і одну гривню за моральну шкоду.