Гастрономічний фестиваль вирує на Закарпатті (аудіо)

Гастрономічний фестиваль вирує на Закарпатті (аудіо)

Гастрономічний IV фестиваль "Бичківські голубці" проводять у селищі Великий Бичків на Закарпатті.

Там представлено понад 50 видів цієї страви. Торік було 35: з м’ясом, кукурудзою, грибами, шкварками, солодкі, у виноградному та буряковому листі. Найбільшою пошаною на Закарпатті користуються традиційні весільні голубці. Їх готують маленьких розмірів - із мізинець. У рамках фестивалю - міжнародний дитячий футбольний турнір, шахові змагання, виступи народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю "Лісоруб", музичних гуртів та солістів-аматорів. Розповідає голова Великобичківської селищної ради Йосип Божук.



Прослухати



Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!

Останні новини
Росіяни штурмують на мотоциклах і замангалених вантажівках — Киричевський
Росіяни штурмують на мотоциклах і замангалених вантажівках — Киричевський
Наказ убити Вакуленка віддали представники ЗС або спецслужб Росії — OSINT-аналітик
Наказ убити Вакуленка віддали представники ЗС або спецслужб Росії — OSINT-аналітик
Курс гривні коливається. Але потрошку — Крамаренко
Курс гривні коливається. Але потрошку — Крамаренко
Військове кладовище почнуть будувати у середині червня – в.о. Міністра у справах ветеранів
Військове кладовище почнуть будувати у середині червня – в.о. Міністра у справах ветеранів
"Єдині вікна" у ЦНАПах, єКабінет, реабілітація та інструменти для розвитку – Порхун про нову ветеранську політику
"Єдині вікна" у ЦНАПах, єКабінет, реабілітація та інструменти для розвитку – Порхун про нову ветеранську політику
Новини по темі
Не Буковелем єдиним: що пропонують гірськолижні курорти Закарпаття?
Аліна Паш про карпатські традиції, бунтарство, заміжжя, стосунки з батьками і наступні альбоми
Збереження культурної ідентичності представників і представниць національних меншин за реформи місцевого самоврядування
Сімейний автотуризм – це свобода дій – Валерія Мікульська про цьогорічні мандрівні тренди
Ми підготуємо одесько-закарпатський продукт — організаторка форуму “ТРАНСКАРПАТІЯКУЛЬТ 2020”