За посуху в Криму відповідає Росія — Павло Казарін

За посуху в Криму відповідає Росія — Павло Казарін

Ідею про відновлення постачання дніпровської води до Криму через посуху можна розцінити як прикмету капітуляції перед РФ. Відповідальність за окуповану територію несе держава-окупант.

Про посуху в Криму і чи може півострів вижити без дніпровської води говорив в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку" оглядач радіо "Свобода"  Павло Казарін.

На фото: Павло Казарін

За його словами, активна частина українського суспільства сприйняла ідею про відновлення постачання дніпровської воли до Криму як прикмету капітуляції. Він наголосив, що відповідальність за окуповану територію несе держава-окупант, тому Росія мала розуміти, що коли вона окупує Кримський півострів, то відповідно регіон постане перед такими викликами, які вона сама вирішити ніколи не зможе.

"Дійсно, у Росії не має можливості компенсувати нестачу води в північному Криму, тому що, умовно кажучи, гвинтокрилами воду з Краснодарського краю не перевести. Будь-яка спроба вести мову про відновлення постачання води в Крим, буде викликати точно таку ж реакцію у суспільстві як, наприклад, пропозиція відновити повне торговельне партнерство з РФ. Війна це війна, вона завжди змінює правила гри. Правила гри у мирний час, і правила гри під час війни, це два різні набори правил. Не варто про це забувати"

 

Слухайте програму "Сьогодні Зранку" по буднях з 8.00 до 10.20!