Результати діяльності правоохоронців у справі Шеремета незадовільні - Севгіль Мусаєва

Результати діяльності правоохоронців у справі Шеремета незадовільні - Севгіль Мусаєва

За два роки розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета результати діяльності правоохоронних органів незадовільні. Тоді як у суспільстві є великий попит на встановлення істини.

На цьому наголосила в ефірі Українського радіо у спецвипуску програми "Права людини понад усе", присвячений роковинам загибелі Павла Шеремета головна редакторка інтернет-видання "Українська правда" Севгіль Мусаєва:  

"Вранці мені зателефонувала дружина Шеремета Олена Притула, і сказала, що я маю вийти з відпустки на роботу, тому що вибухнув автомобіль і Паша загинув. Я швидко зібралася і через хвилин 15-17 вже була на тому перехресті. Побачила автомобіль, Олену, машину швидкої. Першою була на місці події після трагедії і зробила перші фотографії , які були розміщені на сайті "Української правди". Ми відпрацювали той трагічний день так, як відпрацював би Павло, коли б це трапилося з кимось іншим. Звичайно, всі дуже зосереджено виконували свою роботи зі сльозами на очах, спартанцями були в той день.

У мене є внутрішня віра, що за якимось збігом обставин ми дізнаємося, хто це зробив і які були мотиви. У повітрі вирує знак запитання і є великий попит у суспільстві на встановлення істини. Звісно, я поділяю песимізм мами Павла, адже результат діяльності правоохоронних органів за 2 роки незадовільні".

На фото: Севгіль Мусаєва