ГПУ розпочинає слідчі експерименти в Києві (аудіо)

ГПУ розпочинає слідчі експерименти в Києві (аудіо)

Від сьогодні Генеральна прокуратура України розпочне додаткові слідчі експерименти на алеї Героїв Небесної Сотні у Києві.

Слідчі дії триватимуть 2 - 3 місяці. За цей період також мають завершити розробку 3D-моделі Інститутської вулиці. Вона допоможе у проведенні додаткових слідчих експериментів після того, як розпочнеться будівництво Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Про це сьогодні під час брифінгу у Києві розповів керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.


Прослухати


Як розповів генеральний директор Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності Ігор Пошивайло, після проведення слідчих дій на Інститутській розпочнеться будівництво Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Перші роботи заплановані на жовтень, відкриття Меморіалу відбудеться 20 лютого 2019 року. Говорить голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.


Прослухати


Нагадаємо, 27 червня завершився міжнародний архітектурний конкурс на проект національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні та Музею Революції Гідності.



Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!