Скарги на побиття Павла Гриба під час етапування не подавали (аудіо)

Скарги на побиття Павла Гриба під час етапування не подавали (аудіо)

Скарги на побиття Павла Гриба під час етапування не подавали, оскільки він не хоче про це говорити.

Північно-кавказький військовий суд переніс засідання у справі Павла Гриба на 17 липня. Про це Українському радіо повідомив батько Павла — Ігор Гриб. За його словами, засідання перенесено через процесуальні порушення під час проведення слідчих дій. Воно відбувалося у закритому режимі, з Павлом судді й інші учасники спілкувались через відеозв'язок.

Щодо побиття під час етапування до Ростова-на Дону, про яке, минулого тижня повідомив батько ув'язненого юнака, сам Павло про це говорити не хоче, каже адвокатка Павла Гриба у Росії Марина Дубровіна.

"Для того, щоб я кудись звернулась, мені потрібно знати хто побив, коли, де, скільки ударів і по яких частинах тіла він отримав. Ніякої інформації у мене немає - Павло відвертається і каже, що не хоче це коментувати. Зараз Павло змучений спекою — у Ростові-на-Дону сьогодні 35-38 градусів, він перебуває у камері без кондиціонера. У нього був лікар. Павло написав заяву про те, що прийматиме ліки. У неділю консули повинні їх передати і я сподіваюсь, що він почне їх приймати",

Прослухати



Нагадаю, громадянин України Павло Гриб зник торік у серпні в білоруському місті Гомелі, пізніше його знайшли в СІЗО в Росії, у Краснодарі. Йому висунуто звинувачення за статтею тероризм, яке юнак відкидає. Йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою до 20 грудня.

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!