Бізнес-проекти ветеранів АТО презентували у Києві (аудіо)

Бізнес-проекти ветеранів АТО презентували у Києві (аудіо)

Бізнес-проекти ветеранів АТО, які перемогли у соціальній кампанії "Стартуй сьогодні", презентували у Києві.

Кілька українських веб-студій та приватних компаній об’єдналися, щоб підтримати ветеранський бізнес і провели конкурс на найкращий бізнес-план. Загалом ветерани АТО надіслали 23 заявки на участь у конкурсі, із них фахівці відібрали 5 найкращих і безплатно розробили для них веб-сайти.

Серед переможців - учасник АТО Денис Дудник, який є керівником проекту "Майстерня з виготовлення ножів" та займається розвитком компанії "Ветеранпром", Армен Агаджанян і його ідея створення велосипеда, на якому можна їхати лежачи, Олександр Овчаренко, який займається пошиттям прапорів, скатертин, подушок тощо. Для тих, хто повернувся з війни, залучення до роботи — чи не найкраща реабілітація та соціалізація, - каже Денис Дудник. Утім, за його словами, без підтримки ззовні реалізувати і розвивати бізнес доволі складно.


Проект "Стартуй сьогодні" має на меті сприяти розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. Його учасником може стати кожен, хто має бізнес-ідею в тому чи іншому напрямку. Першим етапом проекту є підтримка ветеранського бізнесу.

Прослухати

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!