Українське радіо презентує радіохвилю UA: Казки в книгарні "Є"

Українське радіо презентує радіохвилю  UA: Казки в книгарні "Є"




У вівторок, 19  червня о 18.30  Українське радіо спільно з книгарнею "Є",  ( вул. Лисенка, 3) презентують Суспільну радіохвилю авторських казок українською мовою для дітей  UA:Казки.

Спеціальна гостя заходу  –   Христина Соловій.

Учасники:

    • генпродюсер цифрових платформ Суспільного мовлення Дмитро Хільченко,
    •  генпродюсер Українського радіо Дмитро Хоркін,
    •  авторка казки "Про добре серце" Наталія Писаренко
       та інші гості.

"Радіохвиля UA:Казки – це особливий проект для нас. Ми віримо, що Українське радіо зможе підкорити серця наймолодших слухачів, що відверто є викликом. До того ж, варто сказати, що проект об’єднав відомих співаків, теле-, радіоведучих, відомих людей навколо суспільної ідеї: контенту для дітей",  –  зазначив генпродюсер Україського радіо Дмитро Хоркін.

Дітки разом з батьками матимуть можливість послухати казки, які озвучили відомі теле- й радіоведучі, відомі письменники, актори, співаки.

Відбудеться також і  дискусія щодо ролі дитячої літератури на Суспільному радіо.

"Насамперед, хочу привітати проект UA:Казки. Я рада, що до наших дітей повернулася можливість слухати казки на радіо. Слухаючи казку, діти можуть займатися своїми справами (складати конструктор, малювати). А ще – прослуховування казок, дозволяє дітям фантазувати. Ще раз дякую творцям проекту UA:Казки за можливість долучитися до  чудового проекту і подарувати казку всім дітям України", - сказала авторка однієї з казок Наталія Писаренко.

Запрошуємо усіх, хто любить казки: приходьте до книгарні "Є" разом з дітками.