У Києві сьогодні відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

У Києві сьогодні відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

На стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського у Києві сьогодні, 24 травня, відбудеться фінал футбольної Ліги чемпіонів серед жінок.

У вирішальному поєдинку зустрінуться німецький "Вольфсбург" та чинний володар титулу французький "Ліон", повідомляє Укрінформ.

Команди втретє зустрічаються у фіналі. У 2013 році "Вольфсбург" виборов трофей у суперників, а у 2016-му "Ліон" переміг у серії пенальті.

Загалом "Ліон" виступає у фіналі рекордний сьомий раз (чотири трофеї) і може виграти титул третій рік поспіль.

На шляху до фіналу "Ліон" обіграв на стадії плей-офф польський "Медик" (5:0, 9:0), казахстанський "БІІК-Казигурт" (7:0, 9:0), іспанську "Барселону" (2:1, 1:1) та англійський "Манчестер Сіті" (0:0, 1:0).

"Вольфсбург" залишив за бортом турніру іспанський "Атлетико" (3:0, 12:2), італійську "Фіорентину" (4:0, 3:3), чеську "Славію" (5:0, 1:1) та англійський "Челсі" (3:1, 2:0).

Матч "Вольфсбург" - "Ліон" обслуговуватиме Яна Адамкова (Чехія), якій асистуватимуть Шиан Мессі (Англія) та Саня Роджак-Каршич (Хорватія). Четвертий рефері - Катерина Монзуль (Україна).

Зазначимо, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА "Реал" - "Ліверпуль" відбудеться на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня. Початок о 21.45.