Мін’юст стане порадником українців у онлайн-чаті

Мін’юст стане порадником українців у онлайн-чаті

Міністерство юстиції запроваджує онлайн-чати з питань державної реєстрації актів цивільного стану для оперативного надання громадянам консультацій.

Про це інформує прес-служба Мін'юсту.

"З метою оперативного надання громадянам консультацій у сфері державної реєстрації актів цивільного стану у відділах державної реєстрації головних територіальних управлінь юстиції в областях та місті Києві запроваджено новий сервіс - "Онлайн-чат", - йдеться в повідомленні.

У Мін'юсті повідомляють, що за допомогою онлайн-чатів громадяни мають можливість запитати і одразу отримати відповідь у режимі "живого спілкування", поставити питання в будь-який зручний час, відповідь на яке отримають в найкоротший термін, та оцінити якість наданих послуг і написати свою думку.

Скористатися послугою можна на офіційних веб-сайтах головних територіальних управлінь юстиції в областях та місті Києві, що доступні за посиланням.

Нагадаємо, онлайн-чат - це сучасний засіб комунікації між органами влади та громадянами, який забезпечить швидке реагування на звернення громадян щодо процедур державної реєстрації актів цивільного стану.