Гарсія викликав на бій Ломаченка

Гарсія викликав на бій Ломаченка

Чемпіон WBC в легкій вазі Майкі Гарсія заявив про бажання зустрітися на рингу з українським володарем титулу WBA Василем Ломаченком.

У коментарі Los Angeles Times американський боксер похвалив українського бійця за перемогу над Хорхе Лінаресом, заради якої піднявся у вазі, пише НВ.

"Я б хотів битися з ним. Сподіваюся, ми організуємо бій у недалекому майбутньому", - заявив Гарсія.

Промоутер Ломаченка Боб Арум планує провести поєдинок між своїм клієнтом і чемпіоном WBO у легкій вазі Реєм Белтраном у серпні. В разі перемоги українець володітиме двома поясами в цій категорії, як і американець, якщо той переможе володаря титулу IBF Роберта Істера.

Головною перешкодою на шляху організації об'єднавчого поєдинку може стати те, що у потенційних суперників різні телетранслятори їх боїв. Крім того, сам Арум хоче, щоб Ломаченко цього року зустрівся на рингу з екс-чемпіоном світу Менні Пак'яо.

Напередодні Ломаченко нокаутував Хорхе Лінареса та заволодів поясом WBA у легкій вазі, чим завоював титули в трьох вагових категоріях за 12 поєдинків на профі-рингу, що є рекордним досягненням в історії. Українець відправив венесуельця в нокаут у 10-му раунді.