Великий дитячий хор Українського радіо запрошує дітей на прослуховування

Великий дитячий хор Українського радіо запрошує дітей на прослуховування

Великий дитячий хор Українського радіо оголошує набір дітей віком від 8 до 17 років, які мешкають у Києві та передмісті на безкоштовне навчання співу. Заняття проходитимуть тричі на тиждень.

Прослуховування, без попереднього запису,  розпочнуться у суботу, 12 травня з14.00 до 17.00 й триватимуть до кінця цього місяця. Взяти участь у конкурсі можна щовівторка та щочетверга  з 16.00 до 19.00 за адресою вул. Первомайського, 5 в (метро "Кловська") у Концертно-студійному комплексі Українського радіо.

"Ми з радістю зустрінемо дітей, які люблять і хочуть співати. На прослуховування можуть приходити хлопчики і дівчатка віком від8 до 17 років. Для початку ми поспілкуємося, познайомимося. Зрозуміємо мотивацію та бажання дитини вчитися співати і потім для прослуховування попросимо заспівати одну пісню", – зазначає диригентка Великого дитячого хору Українського радіо Галина Трофімова.

Довідка: Великий дитячий хор Українського радіо засновано у 1980 році. У його виконанні звучать класичні, народні, сучасні твори українських та європейських авторів. Дитячий хор бере участь у різних конкурсах, фестивалях, концертах. Найближчим часом виступ дитячого колективу можна побачити на сцені Київської національної філармонії у рамках музичного фестивалю "Київська весна" 23 травня. У Великому дитячому хорі Українського радіо свого часу співала  нині найтитулованіша оперна співачка Вікторія Лук’янець. Багато випускників хору працюють на відомих сценах опер, оперет, концертних залів.