У США відкрився ресторан, де готують роботи

У США відкрився ресторан, де готують роботи

У США відкрився перший в світі ресторан із повністю роботизованою кухнею. Єдиними працівниками-людьми ресторану Spyce є два кухарі, які стежать за роботою машин і займаються сервуванням готових страв.

Про це повідомляє "Главком" з посиланням на видання Engadget.

Четверо студентів Массачусетського технологічного інституту (MIT) і шеф-кухар, володар Michelin, Даніель Булуда відкрили перший в світі ресторан з повністю роботизованою кухнею. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на видання Engadget.

Заклад, що розташований в Бостоні, отримав назву Spyce. Кухня ресторану складається з семи автономних блоків, кожен з яких відповідає за підготовку певних страв. Блоки з’єднані системою роздавальників і барабаном.

Клієнту потрібно лише вибрати страву на терміналі, після чого автономні модулі почнуть приготування. Одні модулі відповідають за приготування овочів, інші - фруктів, треті - за м’ясні продукти тощо.

Для розігріву їжі в Spyce використовується плита, яка нагрівається за допомогою магнітної індукції. Після кожного приготування їжі плита самостійно очищається.