"Альфа" на травневі свята не нудьгуватиме...

"Альфа" на травневі свята не нудьгуватиме...

До забезпечення правопорядку на травневі свята в Одесі будуть залучені бійці спецпідрозділу "Альфа" та інші структури СБУ.

Про це йшлося під час наради керівників силових структур Одеської області та міста за участю голови ОДА Максима Степанова, заступника голови Служби безпеки Олега Фролова та першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, повідомляє прес-центр СБУ.

"За дорученням голови СБ України Василя Грицака для забезпечення правопорядку будуть задіяні понад 60 бійців спецпідрозділу "Альфа" та інші структури спецслужби", - поінформував Фролов.

З 29 квітня Одеса переходить на посилений режим несення служби всіма правоохоронними органами регіону зі залученням членів громадських формувань. На вулицях працюватимуть понад 2 тисячі правоохоронців. На посилений режим роботи переходять і фахівці ДСНС. Також посилена охорона Державного кордону та пунктів пропуску в Одеській області.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі сталися масові зіткнення між патріотично налаштованими громадянами і проросійськими сепаратистами. У сутичках Грецькій площі загинули двоє людей. Потім епіцентр подій перемістився до Будинку профспілок, де сховалися прибічники сепаратистів. У результаті конфлікту і пожежі в Будинку профспілок загинуло 42 особи, понад 100 дістали поранення.