Берлін проситиме США дозволити бізнесу працювати з Росією (аудіо)

Берлін проситиме США дозволити бізнесу працювати з Росією (аудіо)

Лише у російського уряду був мотив для отруєння колишнього подвійного агента Сєргєя Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері. Про це йдеться у заяві речниці Державного департаменту США Хізер Нойєрт.

Пропонуємо вашій увазі її пряму мову

За її словами, США згодні з висновками Лондона щодо використання Росією хімічної зброї на британській землі. Тим часом офіційний Берлін має намір просити керівництво США дозволити бізнесу країни працювати з Росією, незважаючи на американські санкції. Відповідне питання порушуватиметься під час візиту міністра фінансів Німеччини Олафа Шольца до Вашингтона, а також на зустрічі канцлера Ангели Меркель із главою Білого дому Дональдом Трампом.

На думку фінансового експерта Руслана Чорного, нині самих санкцій більше, ніж реальних дій. До того ж, на великий бізнес вони особливо не впливають. Від економічних обмежень потерпає передусім середній бізнес, каже Руслан Чорний.

Прослухати

Раніше у Держдепартаменті США підтвердили, що готують нові санкції щодо Росії через підтримку нею режиму президента Сирії Башара Асада.

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!