Жителі Слов'янська вимагають поновлення водопостачання (аудіо)

Жителі Слов'янська вимагають поновлення водопостачання (аудіо)

Жителі Слов'янська, що на Донеччині, сьогодні влаштували акцію протесту під будівлею Кабінету міністрів через проблеми із водопостачанням у місті.

Холодну воду в оселі городян подають за графіком: по чотири години зранку і ввечері, гарячої немає взагалі — і так кілька років поспіль, - розповідає учасник акції, керівник організації "Наш дім — Слов'янськ" Олег Зонтов. Іноді, за його словами, водопостачання взагалі відсутнє. Усе через аварійність комунальних мереж. На акцію протесту активісти привезли колективне звернення до прем'єр-міністра, під яким поставили свої підписи дві тисячі жителів із проханням втрутитися у ситуацію. Вимагають, аби профільне міністерство створило робочу групу із залученням фахівців та інвесторів, аби відновити безперебійне водопостачання у Словєянську. Самостійно вирішити цю проблему місто не може, говорить учасник акції Олександр Беліменко.

Прослухати

До активістів вийшов представник департаменту інформації та зв'язків із громадськістю Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Михайло Шевченко, який прийняв листа з вимогами активістів.

Прослухати

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!