Німець із розладом психіки вбив четверо людей у Мюнстері

Німець із розладом психіки вбив четверо людей у Мюнстері

Водій фургона, який свідомо здійснив наїзд на людей у німецькому місті Мюнстері, мав суїцидальні нахили.

Про це повідомляє DW з посиланням на газету "Rheinische Post".

"Ще до трагедії було відомо про суїцидальні нахили людини, яка, як передбачається, скоїла напад. Передбачуваний злочинець - психічно хворий 49-річний німець, в його квартирі ведеться обшук", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку із запланованою на той же день демонстрацією курдів у центрі Мюнстера на момент події перебувала велика кількість поліцейських, повідомив представник місцевої поліції. Демонстрація була призначена на 16.30, приблизно в цей же час стався інцидент перед рестораном. Наразі немає інформації про те, чи є якийсь зв'язок між нападом і курдської демонстрацією, додав представник поліції.

Федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер вже назвав інцидент "тяжким насильницьким злочином" і висловив співчуття близьким жертв.

Нагадаємо, 7 квітня в Мюнстері грузовик-фургон врізався в групу людей, що сиділи за столиками перед рестораном "Kiepenkerl" на центральній вулиці старої частини міста. Місце події оточене, ведеться великомасштабна операція. В результаті інциденту загинуло щонайменше четверо людей, поранено 20 осіб.