АТО: бойовики обстрілювали на всіх напрямках, загинув один український захисник

АТО: бойовики обстрілювали на всіх напрямках, загинув один український захисник

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях у зоні АТО.
Про це повідомляє прес-центру штабу АТО у зведенні за добу від 25 березня.
 
Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів агресор обстріляв наші оборонні укріплення в Опитному, Лебединському та Широкиному, а з мінометів 82 калібру й танка вів вогонь поблизу Пісків. Також 82 мм міномети ворог застосував по оборонцях Талаківки, гранатомети різних систем по захисниках Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети по наших позиціях в районі Верхньоторецького та Павлополя. З БМП окупанти вели вогонь по силах АТО поблизу Гнутового, а зі стрілецької зброї неподалік шахти "Бутівка", Кам’янки, Мар’їнки та Красногорівки, інформують у штабі.
 
На Луганському напрямку зафіксовано 2 обстріли українських позицій. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні також позиції в Новгородському, а з великокаліберних кулеметів поблизу Троїцького.
 
Унаслідок ворожого вогню, один український воїн загинув, ще один воїн дістав бойову травму. Його оперативно доставлено до лікувального закладу та надано медичну допомогу.