Миколаїв провів у останню путь Владислава Волошина

Миколаїв провів у останню путь Владислава Волошина

У Миколаєві попрощалися з 29-річним майором, колишнім бойовим льотчиком, учасником АТО, в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владиславом Волошиним.

Провести в останню путь Народного Героя України прийшли кілька сотень людей, повідомляє Укрінформ.

"Невимовний жаль і біль, а ще питання, чому так сталося, чому він пішов з життя? Вічна йому пам'ять", - сказав товариш Владислава Антон.

Попрощатися з Владиславом прийшли керівники міста й області. Вони мовчки поклали квіти і пішли. На похорони приїхала мама Владислава з Луганщини, біля труни - дружина з старшою дитиною. У загиблого залишилося двоє маленьких дітей - 2 та 5 років.

Після прощання в одному з миколаївських моргів, Владислава повезли до Одеси - на кремацію. Поховання, за попередніми даними, має відбутися на батьківщині Народного Героя - у Луганській області.

Нагадаємо, 18 березня у Миколаєві 29-річний Владислав Волошин укоротив собі віку, вистріливши з бойового пістолета. Подія викликала широкий резонанс у місті. Багато хто вважає, що трагедії передував тиск з боку чиновників ОДА. 20 березня відбувся мітинг із вимогою відставки голови ОДА Олексія Савченка. Поліція розслідує 5 версій трагедії.