Спливає термін реєстрації на основну сесію ЗНО

Спливає термін реєстрації на основну сесію ЗНО

Термін реєстрації на основну сесію зовнішнього незалежного тестування спливає 19 березня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"19 березня - останній день відправлення реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Дату подання документів визначають за відбитком штемпеля на поштовому конверті. Наполегливо радимо не зволікати з відправленням документів до регіонального центру", - йдеться у повідомленні.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який учасник отримає в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника та інформаційним бюлетенем "Зовнішнє незалежне оцінювання. 2018 рік". Ці документи надсилатимуть учням, які складають ДПА у формі ЗНО, до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб - на адресу, вказану під час реєстрації.

Усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних можна до 2 квітня 2018 року.

На 12 березня 2018 року для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєстровано 208 499 осіб. Найбільше зареєстрованих учасників у місті Києві (18 310), Харківській (17 307), Дніпропетровській (16 980), Львівській (15 411), Одеській (12 354) областях.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО триватиме в Україні з 22 травня до 13 червня. Всього зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з 11 предметів: математика, українська мова та література, Історія України, біологія, хімія, фізика, географія, іспанська, французська, німецька, англійська мови.