Путін підписав Росії вирок... і собі також

Путін підписав Росії вирок... і собі також

Глава Кремля Володимир Путін своїми нещодавніми заявами про ядерну могутність Росії змусить Захід вжити заходів зі стримування, які в кінцевому рахунку призведуть до її розвалу.

Про це заявив екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко в коментарі для "Крим.Реалії".

"Світ не боїться ядерних погроз російського президента. Якщо перевести все це на нормальну мову, то перед нами мавпа з гранатою. Насправді Володимир Путін підписав собі і Росії вирок. Якщо Захід втягне Росію в справжню гонку озброєнь, то не мине й 5 - 10 років, як від цієї країни залишаться лише спогади. А потім хтось буде говорити, що "найбільшою катастрофою XXI століття був розвал Російської Федерації", - наголосив дипломат.

Екс-міністр МЗС впевнений, що Кремль у своїй експансії не спиниться, якщо йому не чинити серйозний опір, адже "лиходії не зупиняються, поки їм не протидіють". Він прекрасно розуміє, що в разі ядерної війни зникне його Росія і він сам, і не зайде так далеко, додав він.

Нагадаємо, 1 березня Володимир Путін виступив із щорічним посланням до Федеральних зборів. Він заявив, що у Росії створена та пройшла випробування нова крилата ракета з ядерною енергетичною установкою. Російський президент також наголосив, що РФ зуміла створити ефективні протиракетні системи. Як приклад він навів ракетний комплекс "Сармат", можливості якого також дозволяють долати ПРО.