Програму з вивчення англійської мови презентували в Запоріжжі (аудіо)

Програму з вивчення англійської мови презентували в Запоріжжі (аудіо)

 Програма реалізується за підтримки Британської Ради.
 
Повідомляє наш кореспондент Олександр Воротилов:

"Іноземні фахівці проводитимуть тренінги для українських педагогів та контролюватимуть навчальний процес. Наталія Подзерка понад 20 років навчає дітей англійської мови.Вона одна з вчителів, які прибули до Запоріжжя на презентацію програми з Донецької і Луганської областей. Переконана, що запропонована Британською Радою форма навчання допоможе дітям легше оволодівати іноземною мовою.

Директор з питань культури Британської ради Саймон Вільямс зазначає, що процес навчання має бути цікавим. Головне завдання програми, - каже Саймон Вільямс, - побудувати разом з вчителями великий ресурсний центр для того, щоб навчати дітей за новітніми методологіями. А також залучити батьків до цього процесу. Такий проект запускається вперше.

Поки що проект працюватиме в школах Донецької та Луганської областей, де будуть створені ресурсні центри, які забезпечать дидактичними та відеоматеріалами. Це яскраві книжки, ігри та мультики. Британська Рада планує впровадити програми обміну учнями та літні табори з носіями мови. Згодом програму проекту поширять на територію всієї України".

Олександр Воротилов, Запоріжжя – Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!