США оголосять про нові санкції проти Росії

США оголосять про нові санкції проти Росії

Міністр фінансів запевнив, що Трамп "повністю підтримує" санкції проти РФ В найближчі кілька тижнів продовжаться санкції США проти Росії.

Про це заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін, передає РБК.

Так, в коментарях перед підкомітетом Мнучін заперечував, що Трамп намагається заблокувати санкції, заявивши, що він їх "повністю підтримує". "Ми будемо їх реалізовувати. Я очікую, що в найближчі кілька тижнів продовжаться санкції проти Росії", - сказав він.

Як зазначалося, кілька членів кампанії Трампа були звинувачені у контактах з пов'язаними з Кремлем чиновниками, яких звинувачують у спробі вплинути на голосування в 2016 році на користь Трампа.

Нагадаємо, раніше посол України в США Валерій Чалий заявив, що Сполучені Штати будуть вводити нові санкції проти Російської Федерації, поки вона не виведе свої військові сили з окупованого Донбасу і не відновить територіальну цілісність і суверенітет України. За його словами, подальші конкретні санкції підуть як у відношенні осіб як зі згаданого списку, так і з додаткових. Він додав, що зміна підходу Росії полягає у виведенні військ з української території, повернення полонених і затриманих, закриття кордону з допомогою міжнародної місії.