Соратники Саакашвілі оголосили про безстрокове пікетування будинку Луценка

Соратники Саакашвілі оголосили про безстрокове пікетування будинку Луценка

Активісти партії "Рух нових сил" оголосили про безстрокове пікетування будинку генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою звільнити заарештованого керівника Київського обласного відділення партії Северіона Дангадзе, підозрюваного в отриманні коштів від бізнесмена-втікача Сергія Курченка.

У прес-службі партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" повідомили, що активісти провели акцію під будинком Луценка, встановили намет та оголосили про безстрокове пікетування, передає УНІАН.

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року керівнику Київського обласного осередку партії "Рух нових сил" Дангадзе оголосили про підозру у державній зраді та співробітництві з членами організованого злочинного угрупування. Юрій Луценко заявив, що Северіон Дангадзе через довірену особу звернувся до бізнесмена Курченка з пропозицією фінансувати діяльність лідера РНС Міхеїла Саакашвілі. За словами Луценка, правоохоронці зафіксували отримання людьми з оточення Саакашвілі близько 500 тисяч доларів. Майже половину цієї суми Дангадзе отримав під контролем українських спецслужб, тобто з переписуванням номерів купюр, також було зафіксовану передачу коштів, повідомив Луценко. 6 грудня Печерський районний суд Києва ухвалив рішення заарештувати Дангадзе на 60 діб без альтернативи внесення застави.

Саакашвілі проходить у справі "Дангадзе-Курченко" як підозрюваний.