"Укроборонпром" візьме участь в реалізації проекту Hyperloop

"Укроборонпром" візьме участь в реалізації проекту Hyperloop

Держконцерн "Укроборонпром" підключається до ініціативи Міністерства інфраструктури щодо розвитку новітніх транспортних технологій в Україні та візьме участь у створенні швидкісної транспортної системи Hyperloop.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Як зазначив глава "Укроборонпрому" Павло Букін, наразі до складу держконцерну входить понад 30 наукових центрів, частина з яких має технології і науковий досвід, необхідний для реалізації цього проекту.

"У той же час, десятки інших виробничих підприємств концерну, в рамках дозавантаження виробничих потужностей після виконання робіт з держоборонзамовлення, можуть приєднатися до виробництва, як кінцевого продукту, так і окремих вузлів або агрегатів", - цитує прес-служба голову держконцерну.

У числі учасників проекту, крім "Укроборонпрому", Національна академія наук України, Octagonal Corporation, ДП "ВО "Південмаш", ВАТ "Каховський завод електрозварювального устаткування", ТОВ "Інтерпайп Україна", Unit.City, Агентство розвитку Дніпра, Платформа розвитку інновацій, Український інститут майбутнього, повідомляє прес-служба.