У Раду надійшло подання на Бакуліна

У Раду надійшло подання на Бакуліна

До Верховної Ради України передано подання генерального прокурора України Юрія Луценка на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Євгена Бакуліна.

Про це повідомив голова парламенту Андрій Парубій в Facebook, повідомляє РБК.

"Щойно отримав від генерального прокурора України подання щодо надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Бакуліна Євгена Миколайовича, члена депутатської фракції "Опозиційний блок". Невідкладно передав документи на розгляд Комітету Верховної Ради з питань Регламенту", - написав Парубій.

Також глава ВР висловився, що ніхто з народних депутатів України не має права ховатися за недоторканністю. "Якщо народний депутат не винен у вчиненні інкримінованих йому злочинів - нехай доводить свою правоту, як і решта громадян, у суді. Закон - один для всіх", - заявив Парубій.

Нагадаємо, 16 лютого 2018 року Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав подання про притягнення до кримінальної відповідальності, надання згоди на затримання, подання про обрання запобіжного заходу народному депутату від "Опозиційного блоку" Євгену Бакуліну.