Нарколабораторію з виготовлення амфетаміну викрили в Одесі

Нарколабораторію з виготовлення амфетаміну викрили в Одесі

Поліцейські викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну, яку організував мешканець у Суворівському районі Одеси.

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

"Встановлено, що 27-річний одесит за місцем свого мешкання виготовляв амфетамін та через створений інтернет-сайт розповсюджував його в інших областях України", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що одесит самостійно займався виготовленням наркотичного засобу, а потім продавав його через створений інтернет-магазин, на якому була розміщена інформація з прейскурантом наркотичних та психотропних речовин. Надсилав замовлення наркоторговець поштою в Київ, Харків та Маріуполь.

Водночас в Одесі чоловік самостійно розповсюджував наркотичні засоби методом "закладок". Їх місце знаходження він повідомляв "покупцям" після отримання оплати через встановлений мобільний додаток.

Під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі одесита виявлено та вилучено психотропну речовину амфетамін загальною вагою 300 гр., колби, стакани, хімічні речовини та прекурсори для виготовлення наркотиків. Вилучене направлено на експертизу.

Загальна сума вилучених наркотичних речовин за цінами "чорного ринку" становить 300 тисяч гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.